Bedri Koraman son yolculuğuna uğurlandı

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ndeki evinde solunum yetmezliğinden 87 yaşında yaşamını yitiren ünlü karikatürist Bedri Koraman ailesi, yakınları ve bir dönem beraber çalıştığı arkadaşlarının da yer aldığı geniş katımlı cenaze töreninin ardından gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Yayınlanma: 02.06.2015 - 22:27
Abone Ol google-news

Karikatürist Bedri Koraman, eşi Nil Koraman ile yaşadığı Torba Mahallesi Abdi İpekçi Tatil Sitesi’ndeki evinde geçen cumartesi akşamı aniden fenalaştı. Eşi Nil ve oğlu Murat Koraman’ın haber vermesi üzerine eve gelen doktorunun müdahalesine rağmen Koraman, saat 18.50’de yaşamını yitirdi. 

Kalp ve solunum rahatsızlığı bulunan ve geçen 13 Mayıs’ta evde düşüp başını çarpması sonucu beyninde ödem oluşan ve kaldırıldığı Özel Bodrum Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından taburcu edilen Koraman’ın ölümü yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Türk mizahının duayeni Koraman için ikindide saf tutuldu. Bu sırada cami imamının uyarısı üzerine ön sırada yer alan Nil Koraman ve arkasındaki bir grup kadın, saftan ayrıldı. Ardından kılınannamaz sonrası Koraman, Torba Mezarlığı’nda gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler