‘Ben Bu Şehre Âşığım’

Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, 25 yılını verdiği siyasi yaşımını, tecrübelerini ve projelerini kaleme aldığı “Ben Bu Şehre Aşığım” kitabı raflarda yerini aldı.

Yayınlanma: 20.10.2018 - 22:40
Abone Ol google-news

 

Muhittin Böcek dört dönemdir Konyaaltı’nın belediye başkanlığını yapıyor. Bu süre içinde yaşadığı deneyimlere kitabında yer veren Böcek, bu noktaya nasıl geldiğini de tüm şeffaflığı ile ortaya koyuyor. Antalya’nın bir köyünde doğan Böcek, yoksunluk içinde geçen çocukluğunu ve hayat mücadelesini anlatırken belediyecilik için bir kılavuz niteliğinde olduğunu belirttiği kitabında Konyaaltı’nı nereden alıp nereye götürdüğünü de ayrıntılarıyla paylaşıyor.

Telif geliri ÇYDD Vakfı’nın

Böcek, “Ben Bu Şehre Âşığım” kitabının tanıtımını Antalya Su Otel’de gerçekleştirerek siyaset, spor, bürokrasi ve sanat dünyasını bir araya getirdi. Tantıma, CHP Antalya Milletvekilleri Cavit Arı ve Aydın Özer, İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin’in yanı sıra, eski büyükşehir belediye başkanları Mustafa Akaydın ve Bekir Kumbul ile çok sayıda siyasetçi ve davetli katıldı. Tanıtımda konuşan Muhittin Böcek, siyasette 25 yıldır yer aldığını ve birçok projeye imza attığını kaydederken, kitabın önsözünü Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in yazdığını, telif gelirinin de Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’nın Antalya şubesi bağışlandığını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler