Beşiktaş transferde sona yaklaşıyor... Yeni alternatifler de hazır

Beşiktaş, Boyko ve Douglas Silva için son kez masada. Ukrayna'ya giden yönetici Erdal Torunoğulları, Dnipro ile bonservis pazarlığına nokta koymak istiyor.

Yayınlanma: 01.01.2016 - 13:12
Abone Ol google-news

Beşiktaş yönetimi Douglas ve Boyko için Ukrayna’ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlılar, sezon başından bu yana ilgilendikleri iki futbolcunun transferinde somut adımları atmak istiyor.

Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları 2016’nın ilk günü Dnipro kulübü ile masaya oturmak için Ukrayna’ya gitti. 25 yaşındaki defans oyuncusu Douglas Silva ve 27 yaşındaki file bekçisi Denys Boyko ile bir süre önce sözlü anlaşmaya varılmıştı. Ancak Ukrayna ekibinin bonservis bedelinde indirime yanaşmaması görüşmelerin tıkanmasına neden oldu.

Torunoğulları Ukrayna’da Dnipro kulübü yetkilileri ile temaslarda bulunacak. İki futbolcu için 4.5 milyon Euro ödemeyi planlayan yönetim, anlaşma zemini arayacak. Dnipro’nun bu rakama inmemesi durumunda transferler rafa kaldıracak.

Özellikle kaleci transferini 4 ocak’ta başlayacak Antalya kampına yetiştirmeyi planlayan siyah beyazlılar, Ukrayna’da yapacağı görüşmelerde istediği sonucu alamazsa Steve Mandanda için Marsilya’ya son teklifini yapacak. Fransız ekibi ile anlaşılması halinde 30 yaşındaki file bekçisine 3 yıllık sözleşme teklif edilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler