Beşiktaş'ın gözdesine İtalyan kancası

Altınordu'nun 19 yaşındaki yeteneği Çağlar Söyüncü için İtalya Serie A ekibi Lazio teklife hazırlanıyor.

Yayınlanma: 19.12.2015 - 11:17
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi Lazio, PTT 1. Lig’de boy gösteren İzmir ekibi Altınordu’nun genç yıldızı Çağlar Söyüncü ile ilgileniyor. Oyuncunun menajeri Mustafa Doğru, İtalyan basınına verdiği demeçte Lazio’nun resmi bir teklif yapacağını söyledi.

İtalyan kulübü ile 3 hafta önce görüştüklerini dile getiren Doğru, görüşmeler hakkında detay vermekten kaçındı.

Doğru, “Lazio ile görüştük ve oyuncunun transferi için resmi bir teklif yapacaklar. Bu konu hakkında daha fazla detay veremem. Kariyerine orta sahada başladı ve defansta agresif bir futbolcu. Roma futbolcusu Salih Uçan’la aynı takımdan geliyor. Eminim ki Çağlar milli takımın Euro 2016 kadrosunda yer alacaktır. Bana Puyol’u hatırlatıyor; ama onun biraz daha tekniği” diye konuştu.

ÖNCELİK BEŞİKTAŞ’IN

19 yaşındaki yıldız adayına Türkiye’den ise Beşiktaş talip. İzmir temsilcisinin başkanı Seyit Mehmet Özkan, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile yaptığı görüşmede sezon sonu masaya oturabileceklerini söyledi. Özkan, “Çağlar Söyüncü konusu gündeme gelince ben, ‘Bizim çocuklarımızla bir yeminimiz var. En az 1 sezon Altınordu A takım forması giymeden bir yere gitmek yok. İnşallah sezon sonu görüşürüz’ dedim. Sezon sonu Beşiktaş’a öncelik tanırız” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler