Beşiktaş'ta 'mini' revizyon

Beşiktaş Teknik Direktörü sakatlığı geçen Gökhan'ı ilk 11'de oynatacak. Ouaresma kulübeye çekilirken Olcay forma giyecek. Cezalı Ersan'ın yerine de Tosic oynayacak.

Yayınlanma: 30.10.2015 - 05:48
Abone Ol google-news

Şenol Güneş Antalyaspor'u 5-1 yenen kadroda minik bir revizyon yapacak. Beşiktaş Teknik Direktörü'nün maça yine Necip Uysal'la başlayacağı, gidişatına göre tedavisi tamamlanan Jose Sosa'yı ikinci yarıda oyuna süreceği öğrenildi. Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin de oynayabilecek durumda olduğu belirtildi. Bu nedenle Quaresma maça bu kez yedek başlayacak. Olcay ise sol kanatta görev yapacak.

İSMAİL YİNE SOL BEK
Siyah-Beyazlılar'da kart cezalısı Ersan'ın yokluğunda ise stoperde Tosic'in görev yapması bekleniyor. Sol bekte ise son maçlarda şans bulan İsmail forma giyecek.

KARTAL 5'TE 5 PEŞİNDE
LİGDE son 4 maçı kazanan ve en yakın rakibine 4 puan fark atan lider Beşiktaş Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 21.45'te Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Kartal'da cezalı Ersen ile sakat Veli ve Tolgay yok. Kasımpaşa'da ise Orhan Şam ve İsmail oynamayacak.

OĞUZHAN KART GÖRÜRSE CEZALI
Beşiktaş' ta Oğuzhan Özyakup sarı kartta ceza sınırında bulunuyor. Siyah- Beyazlı oyuncu bugün kart görürse cezalı duruma düşecek. Böylece Bursaspor maçında forma giyemeyecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler