Beşiktaş'ta skandal... İmzalattı, sattı

Beşiktaş Kulübü'ne gelen bir ihbar üzerine harekete geçen yönetim, hemen araştırma timi kurdu.

Yayınlanma: 14.11.2015 - 12:03
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ta geçmiş dönemde Julio Regufe Alves’e ait iki adet dev ekran televizyonun yanı sıra Mehmet Akgün’e ait Rolex marka saatin tesislerde kaybolduğunu, bir çalışanın da sponsor firmadan gelen makarnaları bir markete sattığını ortaya çıkaran Vatan, bir skandalı daha gözler önüne seriyor...

Geçtiğimiz günlerde yönetime oyuncuların maçta giydiği imzalı formaların internet üzerinden satıldığına yönelik bir ihbar geldi. Yönetim bunun üzerine bir araştırma timi kurdu. Bu ekibin yaptığı çalışmalar sonucunda bir çalışanın, oyuncuların maçlarda giydiği formaları yine oyunculara imzalatıp ardından aracılar vasıtasıyla bir internet sitesi üzerinden fahiş fiyatlarla sattığı tespit edildi.

Değeri parayla ölçülemeyecek, taraftarların ‘kutsal’ diye nitelendirdiği formaları futbolcuların yalnızca hediye olarak vermesine izin tanınıyor. Bu sebeple olayı öğrenen oyuncular da durumdan büyük rahatsızlık duydu. Araştırma ekibi ayrıca sponsor firmadan isme özel olarak gönderilen bazı spor malzemelerinin (krampon, ayakkabı vs.) de oyunculara teslim edilemeden ortadan kaybolduğunu fark etti. Bu ürünleri de yine aynı kişinin internetten sattırdığı belirlendi.

Yönetim, bu satışlarla haksız kazanç elde eden kişi hakkında işlem başlattı. Ümraniye’de bu konudaki çalışmalar devam ederken bundan sonra benzer olayların yaşanmaması adına tedbirler de alındı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler