Bilal: "Yoğunluğa alışkın değilim"

Galatasaray'ın deneyimli oyuncusu Bilal Kısa, grupta iyi bir konuma geldiklerini söyledi.

Yayınlanma: 22.10.2015 - 01:24
Abone Ol google-news

 

Sarı-kırmızılı takımın deneyimli oyuncusu Bilal Kısa, mutlak kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını vurgulayarak, "Bütün arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum. Müthiş mücadele ettik. 1-0 geri düşmemize rağmen iyi oyun ve mücadeleyle 2-1 kazandık. Başka da çaremiz yoktu. Bunu başardık. Grupta iyi bir konuma geldik. Deplasmanda Benfica'dan iyi bir sonuçla döndüğümüz takdirde gruptan çıkacağımıza eminim. Hafta sonu büyük bir derbi var. Onu düşünmeye başlayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Kadıköy'de uzun zamandır Fenerbahçe derbisi kazanamadıklarını aktaran Bilal, "Bu maçtan önce derbiyi çok düşünmedik. Burada kaybetseydik, gruptan çıkma ihtimalimiz azalacaktı. Ligde iyi bir çıkışımız var. Bunu Fenerbahçe maçında da sürdürerek, taraftarımıza güzel bir galibiyet hediye etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

'Bu yoğunluğa alışık değilim'

Deneyimli orta alan oyuncusu, "Bu kadar sık maç oynamak alışık olmadığım bir durum. 3 günde bir maça gidiyoruz. Gençler maçının sevincini yaşayamadan Benfica maçını oynadık, şimdi Fenerbahçe derbisine gidiyoruz. Şu anda iyi bir performans gösteriyoruz, bunu tüm sezona yaymalıyız. Şu an hem benim, hem de takım için iyi gidiyor" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler