Bir köyden 10'uncu şehit

Siirt'in Pervari ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen er Recep Gök'ün amcası Resul Gök, "Vatan, millet sağ olsun. Recep, terörle mücadelede köyümüzün 10'uncu şehidi oldu" dedi.

Yayınlanma: 25.09.2011 - 17:12
Abone Ol google-news

Şehit Gök'ün Beytüşşebap ilçesine bağlı Akçayol köyünde oturan ve aynı zamanda geçici köy koruculuğundan emekli olduğunu belirten amca Resul Gök, yaptığı açıklamada, kardeşi Hüseyin Gök'ün en son hain saldırıdan bir önce şehit Recep Gök ile telefonda konuştuğunu söyledi.

Yeğeninin şehit haberi ile yıkıldıklarını belirten Gök, şöyle konuştu:
“Ben 10 ay önce geçici köy koruculuğundan emekli oldum. Şehidin babası Hüseyin Gök, halen korucu olarak terör örgütüne karşı görev yapıyor. Recep, kardeşimin 7 çocuğundan biriydi. Şuan kardeşim konuşacak durumda değil” dedi.

Aile olarak taziyeleri kabul ettiklerini belirten amca Gök, “Vatan ve millet sağ olsun. Biz Akçayol köyü olarak yıllardır teröristle mücadele ediyoruz. Recep, terörle mücadelede köyümüzün 10'uncu şehidi oldu. Şehidimiz için hazırlıkları yapıyoruz. Cenazeyi büyük olasılıkla yarın toprağa defnedeceğiz” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler