Birlik Haber- Sen Karaman Başkanı Şentürk: 'Postacılarımız cefalı bir mesleğin neferleridir'

Karaman'da, Birlik Haber- Sen üyeleri, PTT hizmet binası önünde bir araya gelerek, posta dağıtımı sırasında Onur Kızıl'ın, köpek yüzünden çıkan tartışmada Sezai Ç. tarafından kulağının ısırılarak koparılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Yayınlanma: 22.06.2020 - 11:47
Birlik Haber- Sen Karaman Başkanı Şentürk: 'Postacılarımız cefalı bir mesleğin neferleridir'
Abone Ol google-news

Birlik Haber- Sen Karaman Şube Başkanı Mustafa Şentürk, postacıların özellikle pandemi döneminde maske  ve 65 yaş üstü vatandaşlara maaş dağıtımı yaptığına dikkat çekerek, şunları söyledi:

"PTT çalışanlarına yönelik yapılan şiddet kesinlikle kabul edilemez. Hafta içi şubede, hafta sonu Merkez Müdürlüğü'nde görev yapan arkadaşımız Onur Kızıl görevini canla başla kurallara uygun yapmak isterken, geçen cumartesi günü maalesef darbedilmiştir. İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde çoğu memurumuz dönüşümlü çalışırken, postacılarımız daha yoğun bir şekilde, yaz kış demeden, kapı kapı dolaşarak, hiç yüksünmeden gözlediğimiz haberleri ayağımıza kadar getiren cefalı bir mesleğin neferlerdir. Bu tutum böyle devam ettikçe, bu olay ilk olmadığı gibi son da olmayacaktır.  Birlik Haber- Sen olarak arkadaşımızın uğradığı insanlık dışı saldırıya sessiz kalmayıp, bu gidişata artık 'dur' diyoruz. Bu yaşanan olayın yasal takipçisi olacağımızı belirtmek istiyoruz. Bu süreçte her türlü platformda arkadaşımızın yanında olacağız ve hakkını arayacağız."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler