Boca Juniors'a taraftar dopingi

River Plate ile Boca Juniors'ı karşı karşıya getirecek olan Libertadores Kupası finalinin rövanş maçı öncesi Boca cephesinde büyük bir çılgınlık yaşandı.

Yayınlanma: 23.11.2018 - 16:38
Boca Juniors'a taraftar dopingi
Abone Ol google-news

Dünyanın en büyük derbisi olarak adlandırılan bu muhteşem mücadele öncesi Boca Juniors, son antrenmanını basına ve taraftara açık olarak La Bombonera stadında gerçekleştirdi. Güney Amerika'nın en büyüğünü belirleyecek bu karşılaşma öncesi yapılan son antrenmanı tam 50 bin Boca taraftarı takip etti.

Stat önünde 12 saat bekleyen taraftarın büyük bir kısmının da, doluluktan dolayı giriş yapamadığı açıklandı. Antrenman sırasında ise ilginç bir olay yaşandı. Carlos Tevez hayranı bir taraftar, sahaya girerek yıldız futbolcuya ulaştı. Görevlilerin müdahale etmek istediği taraftara ise ilk önce Tevez ardından da takım arkadaşları sahip çıktı.

Boca Juniors ile River Plate'i karşı karşıya getiren Libertadores Kupası finalinin ilk ayağı 2-2'lik eşitlikle sonuçlanmıştı.

River Plate ile Boca Juniors arasındaki Libertadores Kupası ikinci maçı yarın saat 11'de Antonio Vespucio Liberti Stadyumu'nda oynanacak.

(Trtspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler