Bolu'da kaza: 6 ölü

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi TEM Otoyolu-Bolu Dağı geçişinde, 6 kişinin öldüğü trafik kazasında 31 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Yayınlanma: 20.05.2010 - 05:52
Abone Ol google-news

Timur Dilli idaresindeki 50 AE 250 plakalı yolcu otobüsünün, TEM Otoyolu-Bolu Dağı geçişinde, Durmuş Kahraman yönetimindeki 68 AF 595 plakalı kamyona arkadan çarpması sonucu hayatını kaybedenlerin sürücü Dilli ile yolculardan Kadir Özer, Ahmet Bozkurt, Ahmet Duran, Naime Soylu ve hostes Betül Taner olduğu belirlendi.

Düzce Devlet ile Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinde teravi altına alınan 31 yaralının isimleri ise şöyle:
''Yusuf Deveci, Hülya Tekeş, Osman Şahin, Yusuf Erbaş, Mahmut Tekeş, Emine Tekeş, Osman Kalkan, Gülizar Yavuz, Havva Şahin, Durmuş Kahraman, Okan Genç, İhsan Öztürk, Samet Can Yalın, Osman Avcı, Yüksel Çağdaş, Gülcan Arıdır, Melike Arıdır, İbrahim Arıdır, Ahmet Yağmur, Ayşe Yalın, Loritake Kurada, Hakan Türkmen, İhsan İşbeceren, Orhan Çiftçibaşı, Durmuş Aydın, Volkan Demirdöven, Gökhan Türkmen, Yaşar Can, Ayşe Yılmaz, Harun Özkaynak ve soyadı öğrenilemeyen Kanada uyruklu bir kadın.''

Bu arada, yaralıları almaya giden, 112 Acil Servis'e ait 81 BA 568 plakalı ambulansın devrildiği kazada da sürücü Harun Danacı ve hemşire Onat Işık yaralanmıştı.
 

Kazadan dönen ambulans devrildi

Bu arada, yaralıları almaya giden, 112 Acil Servis'e ait, sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 81 BA 568 plakalı ambulans, boş olarak kaza yerinden dönerken D-100 kara yolunun Üç köprü mevkisinde devrildi. Kazada, ambulans sürücüsü ve 2 hemşire yaralandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler