Bu geceye dikkat! Türkiye saatler içinde donacak

Türkiye'de bu gece saatlerinden itibaren hava sıcaklıkları düşüyor. Ülke batı bölgelerden başlamak üzere kar yağışının etkisi altına girecek. İstanbul'da hava sıcaklıklarının 10 derece düşmesi bekleniyor. Uzmanlar kentte kar yağışının 3 gün boyunca süreceğini belirtti.

Yayınlanma: 05.02.2020 - 08:28
Bu geceye dikkat! Türkiye saatler içinde donacak
Abone Ol google-news

Uzmanlar bu geceden itibaren ülkeyi etkilemeye başlayacak olan soğuk hava dalgasının kendisini 3 gün boyunca hissettireceğini ve pazar gününden itibaren sıcaklıkların yükselmeye başlayacağını belirtti.

BUGÜN SAĞANAK YARIN KAR

Yapılan son değerlendirmelere göre; Bu gece saatlerinden sonra Çanakkale il geneli ile Balıkesir'in batı kıyı ve Edirne’nin güney ilçelerinde görülecek olan sağanak yağışların, kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Yarın ise bölgenin büyük bölümünde kar bekleniyor.

ANTALYA VE MUĞLA İÇİN FIRTINA UYARISI

Meteoroloji Antalya ve Muğla için fırtına uyarısında bulundu; Yapılan son değerlendirmelere göre; Bu gece saatlerinden itibaren Muğla il geneli ile Antalya’nın batı kıyı ilçelerinde  görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün sabah saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, kıyıya yakın kesimlerde hortum oluşma riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon