'Buna bir son verin'

CHP Genel Başkanılığı'ndan istifa etmesinin ardından ilk defa evinden çıkan Deniz Baykal; kendisini istifadan vazgeçirmeye çalışan ve 3 gündür evinin önünde bekleyen kalabalığa seslendi.

Yayınlanma: 13.05.2010 - 09:13
Abone Ol google-news

CHP parti liderliğinden istifa eden Baykal eylemcilere şöyle seslendi:

"Bir eylem ortaya koymanızı ben takdir ediyorum. Siz bu eylemle düşüncelerinizi ortaya koyuyorsunuz. Gösterdiğiniz destek ve sevgi benim için çok önemli ve değerli. Ama rica ediyorum bu eyleminizi açlık greviyle desteklemeyiniz. Derhal açlık grevine son verin. Bu bizim yüreğimizi parçalıyor. Bu desteğinizi büyük bir ödül olarak görüyorum. Eyleminizi demokratik şekilde sürdürebilirsiniz. Bu eylem Türkiye'nin geleceği ve partinin geleceği için çok önemli. Pankart asarak ya da slogan atarak bu eyleminizi demokratik şekilde sürdürebilirsiniz. Bu hakkınız. Hepinizden allah razı olsun" dedi.

Baykal'ın sözleri eylemcilerin "İnadına Baykal, inadına son" sözleriyle kesildi.

Eski CHP milletvekili Oya Araslı'nın annesi Naciye Tezel'in cenaze törenine katıldıktan sonra Kocatepe Camisi'nden ayrılan ve peşindeki gazetecileri atlatan eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, evine geldi.

Baykal, cami çıkışı TBMM'nin Güvenlik Caddesi kapısından giriş yaptıktan sonra Dikmen kapısından çıkarak, gazetecileri atlatmıştı.

Baykal'ın, basın mensuplarını atlatıp TBMM'den CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nu alıp bilinmeyen bir yerde görüşme yaptığı iddiası yalanlandı.

Yaklaşık 2 saat gazetecilerin nerede olduğuna dair bilgi edinemediği Baykal, saat 16.00 sıralarında Beysukent Angora evlerindeki ikametine geldi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler