Burak Yılmaz'ın babası imzayı attı
PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, daha önce anlaşmaya varılan teknik direktör Fikret Yılmaz ile sözleşme imzaladı.

Yılmaz, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, profesyonel futbolculuk döneminde Balıkesirspor formasını da giydiğini hatırlattı.
Balıkesirspor'da, Beşiktaş'tan gelip 1981 yılında kiralık olarak kalecilik yaptığını belirten Yılmaz, "Yönetimin teklifini duyduğumda çok heyecanlandım. Bana böyle bir şans verdikleri için her şeyden önce yönetime teşekkür ediyorum. Yıllar sonra tekrar Balıkesirspor camiasında olmak gerçekten onur ve gurur verici" diye konuştu.
Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz'ın da babası olan Fikret Yılmaz, birlik ve beraberlik içinde başarılı olmak istediklerini vurguladı.
Kırmızı-beyazlı ekibin iyi bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Yılmaz, "Sahada üzerimize düşeni yaparak Balıkesirspor'u üst sıralara taşıyacağız. Amacımız başarılı olmak, buna yürekten inanıyoruz. Allah bizi mahcup etmesin" dedi.
Kulüp asbaşkanı Harun Atabay da Fikret Yılmaz ve ekibine başarılar diledi.
Daha sonra Yılmaz, süresi sezon sonunda bitecek sözleşmeyi imzaladı.

Spor Haberleri
-
Davinson Sanchez'in durumu için açıklama!
-
FIFA'dan dev kulübe men!
-
Angelino: Kariyerimin en iyi dönemindeyim
-
ÇBK Mersin, finale yükseldi!
-
Raphinha'dan ayrılık itirafı!
-
Bernard Mensah'tan Beşiktaş itirafı!
-
Rangers'ta Ianis Hagi'ye yeni sözleşme!
-
İtalya'ya Calafiori'den kötü haber!
-
Fenerbahçe'den Alessia Orro'ya dev teklif!
-
GFB lideri Cem Gölbaşı tahliye edildi!
En Çok Okunan Haberler
-
Bir metro hattının yönetimi İBB'den alındı!
-
AKP'li isimden skandal paylaşım: ‘Bir emrinize bakarız'
-
Bakan Tunç'tan tepki çeken paylaşım!
-
CHP'den Bahçeli'nin 'tehdidine' çok sert yanıt!
-
Bir soruşturma daha başlatıldı!
-
CHP, önseçim sandığını tüm yurttaşlara açıyor
-
Akşener'in 'İmamoğlu' sessizliğinin nedeni belli oldu
-
CHP olağanüstü kurultaya gidiyor!
-
Kılıçdaroğlu, Saraçhane'de neden yoktu?
-
İşte o davalar