Burçin Terzioğlu için mahkemeden karar çıktı

Uyuşturucu kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan Burçin Terzioğlu beraat etti

Yayınlanma: 12.01.2015 - 12:13
Abone Ol google-news

Mahkeme, oyuncu Burçin Terzioğlu'nun, uyuşturucu madde kullandığı iddiasıyla yargılandığı davada beraatine karar verdi.

Mahkeme, oyuncu Burçin Terzioğlu'nun, uyuşturucu madde kullandığı iddiasıyla yargılandığı davada beraatine karar verdi.

Hürriyet'in haberine göre; Burçin Terzioğlu, uyuşturucu madde kullandığı iddiasıyla yargılandığı davada, "suçun unsurlarının oluşmadığı" gerekçesiyle beraat etti.

Ağustos 2013'te yapılan narkotik operasyonunda eski eşi Murat Yıldırım'la birlikte gözaltına alınan ünlü oyuncunun 2 yıla kadar hapsi isteniyordu. Ünlü çift geçtiğimiz yıl yaz aylarında süpriz bir şekilde boşandı.

Burçin Terzioğlu geçtiğimiz günlerde eski eşi Murat Yıldırım için mahkeme de  şahit olarak konuşma tekifini de reddetmişti. Yıldırım’dan sonra tanıkların dinlenmesine başlandı. Oyuncu Duygu Yetiş’in evinde arama yapan iki polis memuru tanık olarak dinlendi. Ardından Murat Yıldırım’ın boşandığı eşi Burçin Terzioğlu salona geldi. Mahkeme Başkanı, Terzioğlu’na “Polis memuru musunuz?” diye sordu. Şaşıran Terzioğlu ise “Hayır” yanıtını verdi. Sanıklarla akrabalık ilişkisi olmadığını ancak Murat Yıldırım’ın eski eşi olduğunu söyleyen Terzioğlu’na, Mahkeme Başkanı “Murat Yıldırım eski eşiniz olduğu için tanıklık yapmak zorunda değilsiniz. İster ifade verirsiniz, isterseniz ‘istemiyorum’ deyip çekip gidebilirsiniz” diye hatırlattı. Terzioğlu ise “İstemiyorum” dedi. Tanıklık yapmayı istemeyen Terzioğlu, sanık sandalyelerinde oturan eski eşi Murat Yıldırım’a hiç bakmadan salondan ayrıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler