Çarşı grubu yardım TIR'ı Irak sınırına ulaştı

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında gönderdiği giyim ve kırtasiye malzemeleri TIR'ı, Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne ulaştı. Yardım malzemeleri okul müdürleri ve öğretmenler tarafından okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere verildi.

Yayınlanma: 15.01.2014 - 12:21
Abone Ol google-news

Çarşı'nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği köy okullarına yardım kampanyası sürüyor. İstanbul'dan yola çıkan yardım TIR'ı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da belirlenen köy okullarına malzemeleri ulaştırdı. Çarşı grubunun yardımları Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Irak sınırında olan Öveç, Harmanlı, Gelişen, Mordağı, Karakoç köylerinde bulunan ilköğretim okullarına da gönderildi. Yardımlar, Şemdinli İMKB Lisesi Müdürü Mesut Akbaş, Müdür Yardımcısı Levent Bekirhan öğretmenlerden Tuğba Bayram ve Ömrüm Gürgül tarafından öğrencilere teslim edildi.

Şemdinli İMKB Lisesi Müdürü Mesut Akbaş, Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'nın bu yardım kampanyasının örnek alınması gerektiğini belirterek, "Bu yardım kampanyası ihtiyaç sahibi birçok öğrenciyi mutlu etti. Biz de Çarşı grubuna teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler