Çebi: Taraftarımız sayesinde UEFA'ya raporu rahat yolladık!

Beşiktaş İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, futbolcularına 2015 Aralık ayına kadar olan tüm alacaklarının hatta primlerinin bile ödendiğini UEFA'ya bildiklerini söyledi.

Yayınlanma: 31.03.2016 - 13:53
Abone Ol google-news

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, futbolcularına 2015 Aralık ayına kadar olan tüm alacaklarının hatta primlerinin bile ödendiğini UEFA'ya bildiklerini söyledi.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde siyah beyazlı ekibin Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını takip eden Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, gazetecilere, oyunculara yapılan ödemelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Ahmet Nur Çebi, UEFA'ya 2016 - 2017 sezonu için hazır olduklarını, Finansal Fair Play konusunda bir sıkıntıları olmadığını bildirdiklerini belirterek, "UEFA'ya bugün 2016 - 2017 Sezonu'na hazırız diye bir rapor gönderdik. Raporda 2015 Aralık ayına kadar futbolcularımızın tüm alacaklarını ödediğimizi, hiç bir futbolcunun eski kulübüne bonservis borcumuzun olmadığını, hatta futbolcularımızın hakedişi olan primlerini bile ödediğimizi bir rapor halinde ve belgeleriyle UEFA'ya gönderdik." dedi.

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın futbolcuları için yaptığı bu ödemenin tutarının da toplam 17 milyon TL olduğunu sözlerine ekledi.

"RAPORU TARAFTARIMIZ SAYESİNDE RAHAT YOLLADIK"

Çebi, raporu taraftarlarının kendilerine gösterdiği destek sayesinde rahat şekilde gönderdiklerini söyleyerek, "Mali yönden en büyük katkıyı bize taraftarlarımız yaptı. Özellikle son 1 haftadır biletlere olan ilgi ve oradan gelen para bizi çok rahatlattı" diye konuştu.

"Bugün Beşiktaş'a her banka kredi vermek istiyor" diyerek sözlerine devam eden yönetici, "Biz mevcut kredilerimizi de artık çok rahat öder hale geldik. Taraftarsız bu iş olmuyor. Bundan sonra bu tür sıkıntılar bizden uzak olacak. Futbolcularımızın 2015 yılı tüm alacakları ödendi, bonservis bedelleri ödendi, hatta primleri dahi ödendi. Kimsenin bizden geçmiş dönem alacağı kalmadı. Taraftarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Öte yandan takımın antrenmanını Ahmet Nur Cebi ile izleyen Başkan Fikret Orman'ın neşeli tavırları dikkat çekerken, teknik direktör Şenol Güneş ile de kısa bir görüşme yaptı.

Beşiktaş'a UEFA'dan onay!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler