Cem Uzan'dan Galatasaray'a 'Falcao ve Benzema' sözü

Yaptığı açıklamalarla Galatasaray camiası ve taraftarlarını heyecanlandıran iş adamı Cem Uzan, yine gündemi değiştirecek bomba açıklamalar yaptı.

Yayınlanma: 07.08.2015 - 23:42
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın mevcut Başkanı Dursun Özbek ve yönetimini eleştiren Cem Uzan, sarı-kırmızılı takımın transferde beklenen oyuncuları alamadığını öne sürdü.

Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek bir takımın çok daha kaliteli yıldızlar alması gerektiğine dikkat çeken Cem Uzan, “Şu anda Galatasaray’ın başkanı olsaydım takıma transfer edeceğim oyuncular Real Madrid’den Karim Benzema ve Manchester United’den Chelsea’ye yeni gelen Radamel Falcao olurdu” dedi..

Dursun Özbek’in küçük düşündüğünü bu nedenle de Avrupa’da başarının zor göründüğünü ifade eden Cem Uzan sözlerini şöyle sürdürdü:

En büyük hayalim ve isteğim Galatasaray başkanı olarak Şampiyonlar Ligi Kupası’nı Türkiye’ye getirmek. İnşallah bunu gerçekleştireceğim. Bu iş o kadar zor değil. Sadece büyük düşünmek ve inanmak gerekir. Ancak vizyonu olmayan insanların böyle bir başarıyı elde etmesi zor..

Cem Uzan, Wesley Snejder’a yeni sözleşme yapılmamasını da eleştirdi.

Cem Uzan, “Elinizde dünya çapında bir yıldız var ve gerekeni yapmıyorsunuz. Sneijder’a bugüne kadar çoktan sözleşme imzalatılmalıydı. Elden kaçtığında ahlar vahlar işe yaramayacak” ifadesini kullandı..

Galatasaray gibi dünya markası bir kulübün forma sponsoru olmamasının büyük eksiklik olduğunu söyleyen Cem Uzan sözlerin şöyle bitirdi:

“Dünyanın marka kulüpleri formalarının hem önüne hem de arkasına sponsorlar alıyor. Galatasaray da bir dünyamarkası. Ancak bizim formamızda reklamın olmaması, sponsorların bulunmaması önemli eksiklik. Demek ki bu işin sorumluları markayı pazarlamayı bilmiyor!”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler