CHP'den Akit tv sunucusu Ahmet Keser hakkında suç duyurusu

Akit tv'de sabah yayınlanan “Gün Başlıyor” programının sunucusu Ahmet Keser ekranda, "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler dimi yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var" ifadelerini kullandı. CHP'li Eren Erdem bu sözler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yayınlanma: 27.02.2018 - 15:30
Abone Ol google-news

<video:934578>

AKİT TV'de program sunan Ahmet Keser bugün ekranda skandal sözlere imza attı. Afrin operasyonuyla ilgili "siviller öldürülüyor" iddiasına karşılık, Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler dimi yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var" dedi.

Keser'in bu sözleri karşısında CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem harekete geçti ve Keser hakkında Küçükçekmece Adliyesi'ne suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunda bulunduğunu Twitter adresinden açıklayan Erdem, şu ifadeleri kullandı:

"Suç duyurusunda buluyoruz. Savcılık kabul etmezse bizzat sosyal medyada ifşa edeceğim. Bu kadar açık ve net bir suçu da kollarlarsa, yazıklar olsun!"

"15 Temmuz’da bu şahıs gibi düşünenler TBMM’yi bombaladı. Bu IŞİD’ci de TBMM’yi tehdit etmiş. Biri yaptı, biri yapmakla tehdit etti. Aynı kafa, aynı zihniyet, aynı zaviye. Suç duyurusunda bulunduk, savcılar gereğini yapmazsa; onlar bu sözleri sahiplenmiş demektir. Yazıklar olsun!"


"Medya tetikçilerine hukuk dur demelidir"

Akit TV'de 27.02.2018 günü yayımlanan "Gün Başlıyor" programındaki, sunucu Ahmet Keser’in “Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler, di mi yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var" sözleri üzerine Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığına Sabah saatlerinde suç duyurusunda bulunduğunu ifade eden CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem; Savcılığın hakarete geçmesinin sevindirici bir gelişme olduğunu dile getirerek, “ Halkı kin ve nefrete sürükleyen bu medya tetikçilerine hukuk dur demelidir” dedi. Konunun yakından takip ettiğini dile getiren Erdem, umuyorum ki bu nefret söylemini ifade eden şahıs ve bunu yayıncılık ilkesi haline getiren kuruluş gerekli cezaya çaptırılacaktır, kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacaktır, kalmamalıdır” dedi.”

Akit spikerine bir suç duyurusu da İYİ Partİ'den

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı İl Başkan Yardımcısı avukat Mehmet Fatih Savaş’ın verdiği suç duyurusu dilekçesinde, Akit TV sunucusu Ahmet Keser, Genel Yayın Yönetmeni Bülent Sarıdiken ve Akit TV ve Yeni Akit Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İcra Kurulu Başkanı şüpheli sıfatında yer aldı. 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler