CHP'den Süleyman Soylu hakkında "10 paralık" dava

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya TRT'deki programda söyledikleri ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle "10 paralık" dava açtıklarını duyurdu.

Yayınlanma: 28.05.2021 - 14:56
CHP'den Süleyman Soylu hakkında
Abone Ol google-news

Bakan Süleyman Soylu, TRT'deki konuşmasında ve resmi twitter adresinden yayınladığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef almıştı. 

CHP, Süleyman Soylu'nun Kılıçdaorğlu hakkındaki sözleri nedeniyle "10 paralık" dava açtı. Konuya ilişkin paylaşımda bulunan Celal Çelik, Süleyman Soylu'ya sert sözlerle tepki gösterdi.

Avukat Celal Çelik yaptığı açıklamada, "Kendisi ile ilgili ifşaatlar karşısında istifa erdemini göstermesi gerekirken, polemiklerle koltuğunu korumaya çalışan ve alışkın olduğu üzere iftiralara başvuran Süleyman Soylu hakkında 13 Mayıs 2021 tarihli Twitter paylaşımı ve 19 Mayıs 2021 tarihli TRT Haber kanalında yapmış olduğu açıklama nedeniyle 10 paralık dava açtık! Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun muhataba biçtiği değer gereğince... Hiç kimse Genel Başkanımızı suç örgütleri ve mafya liderleri ile yan yana gösteremez! Onların emrinde olduğu ahlaksız iftirasını atamaz. İftira ve hesabını soracağız" ifadelerini belirtti.

Soylu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:




İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler