CHP'li vekilden atama çıkışı: Son vurgunları
CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç kamu bankalarına yapılan atamalar hakkında, "Adamlarına son vurgunları yaptırıyorlar" dedi.
Siyaset, AKP tarafından kamu bankalarına yapılan atamaları konuşuyor. Güreşçi ve Spor Bakanı Yardımcısı Hamza Yerlikaya Vakıfbank Yönetim Kurulu'na, eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Ziraat Bankası yönetimine, ekonomi yazarı Profesör Kerem Alkin ise Halkbank yönetimine girerken Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin Halkbank yönetimine atandı.
Atamalar çokça tartışılırken CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'tan 'vurgun' çıkışı geldi.
Twitter hesabından açıklamada bulunan, Öztunç, "Güreşçi Yerlikaya'dan sonra RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin de Halkbank yönetim kurulu üyeliğine atanmış. Bu kanuna aykırı bir atamadır. RTÜK üyeleri başka hiçbir yerden maaş alamazlar. AKP, freni boşalmış kamyon gibi gidiyor. Adamlarına son vurgunları yaptırıyorlar" dedi.
En Çok Okunan Haberler
- Bahçeli'nin açıklamaları sahaya nasıl yansıdı?
- Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat nakledilecek
- Cinsel içerikli videolar çeken karı-koca tutuklandı
- PKK Suriye’nin Silahlı Kuvvetleri Oluyor
- Görevden alınan Belediye Başkanı suçlamaları reddeti
- Cüneyt Özdemir'den Okan Bayülgen'e zehir zemberek sözler
- Rıza Akpolat görevden uzaklaştırıldı
- Özgür Özel, Erdoğan'a seslendi
- CHP ne yapmalı?
- Ölü ve yaralılar var!