CNN Türk sunucusu Barbaros Şansal'ı önce hedef gösterdi sonra attığı tweet'i sildi

CNN Türk sunucusu Beste Uyanık, sınır dışı edildikten sonra Atatürk Havalimanı'nda saldırıya uğrayan Barbaros Şansal için "Haddi bildirilmeli" ifadelerini kullandı. Uyanık'ın sildiği ve 'linci meşrulaştırdığı' eleştirilerine yol açan sözlerine destek ise gerici Yeni Akit gazetesinden geldi. Yeni Akit, haberinde Beste Uyanık'ın fotoğrafındaki dekolteyi de buzladı.

Yayınlanma: 03.01.2017 - 11:24
Abone Ol google-news


CNN Türk sunucusu Beste Uyanık, sınır dışı edildikten sonra Atatürk Havalimanı'nda saldırıya uğrayan Barbaros Şansal için "Haddi bildirilmeli" ifadelerini kullandı. Uyanık daha sonra attığı tweeti sildi.

Gözaltına alınan modacı Barbaros Şansal'a linç girişimi

Saldırganların aprona nasıl girdiği ya da apron çalışanı olduğu iddiaları tartışılıyorken, CNN Türk'te Özel Sektör programını sunan Beste Uyanık, Barbaros Şansal İstanbul'a getirilmeden önce "Yöntem farklı, yanlış olabilir ama ekmek yediği, yaşadığı ülkeye bu zor günlerde b.k ifadesi kullananlara haddi bildirilmeli" diye yazdı. Uyanık, Şansal'a linç girişimi sonrası bu mesajını sildi.


























YENİ AKİT'TEN CNN TÜRK SUNUCUSUNA 'KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ' DESTEK

Uyanık'ın sildiği ve 'linci meşrulaştırdığı' eleştirilerine yol açan sözlerine destek ise gerici Yeni Akit gazetesinden geldi. Yeni Akit, haberinde Beste Uyanık'ın fotoğrafındaki dekolteyi de buzladı.

Akit'in haberinde "CNN Türk'te Özel Sektör programını sunan Beste Uyanık, Terzi Yamağı Barbaros Şansal için Twitter'da paylaştığı bir mesajda "Haddi bildirilmeli" ifadelerini kullandı ve provokatör Barbaros Şansal'ın hakaretlerini destekleyen azılı sol kesim tarafından hedefe konuldu. Uyanık, halkın Şansal'a gösterdiği tepkiye karşılık linç edilmesi sonrası bu mesajını silerek hesabını 'gizli' konumuna getirdi" ifadeleri kullanıldı.

Yeni Akit'in Uyanık'a destek verirken fotoğrafını buzlaması ise sosyal medyada 'küçük düşürücü' yorumlarıyla karşılandı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon