“Comolli Ali Koç’u kandırdı”

Fenerbahçe’nin eski yöneticilerdinden Selim Soydan, Fransız Sportif Direktör Damien Comolli’yi sert bir dille eleştirerek, “Bu adam hala nasıl duruyor. Bu adam Ali Koç’u kandırmıştır. Bir sezonda 18 futbolcu alındı, eğer doğru transferler yapılmış olsaydı Fenerbahçe takımı bu noktaya gelmezdi” dedi.

Yayınlanma: 15.03.2019 - 07:00
“Comolli Ali Koç’u kandırdı”
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin eski yöneticilerdinden Selim Soydan, Fransız Sportif Direktör Damien Comolli’yi sert bir dille eleştirerek, “Bu adam hala nasıl duruyor. Bu adam Ali Koç’u kandırmıştır. Bir sezonda 18 futbolcu alındı, eğer doğru transferler yapılmış olsaydı Fenerbahçe takımı bu noktaya gelmezdi” dedi. Soydan, “Geçen sezon Fenerbahçe şampiyonluğu maçlara seyirci gelmediği halde Aykut Kocaman’la kıl payı kaçırdı. Bugün tribünlere gelen taraftarlar o gün gelselerdi takım şampiyon olacaktı. Bu sene takımın başına geçen teknik direktörlerin hepsi (Cocu, Koeman, Ersun Yanal) başarısız görüntü çizdiler. Ali Koç, Aykut Kocaman’la devam edebilirdi. Kaleci Volkan artık eski Volkan değil. Önümüzdeki yıl acil bir kaleci alınmalı” ifadelerini kullandı.
Proje raftan indirildi
Başkan Ali Koç göreve geldiğinde YÖK’ten gerekli izinler çıkmasına rağmen mevcut finansal koşullarda üniversite açma girişimini eleştirmiş ve beklemeye geçmişti. Geçen süreçte yönetimde yapılan toplantılarda kulübün elinde böyle bir hak bulunduğu ve bunu kaybetme lüksü olmadığı fikri ağırlık kazandı. Bunun üzerine eski yönetimin 10 yıl önce startını verdiği proje raftan indirildi.
Kadıköy’de rakip Sivasspor
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Demir Grup Sivasspor’u ağırlayacak. Ligde tarihindeki en kötü sezonunu yaşayan ve alt sıralardan kurtulmaya çalışan Sarı-Lacivertliler, Sivas ekibi karşısında galip gelerek rahat bir nefes almayı hedefliyor. Haftaya küme düşme hattının 1 puan önünde 28 puanla 14. sırada giren Fenerbahçe, ligdeki son 5 maçında sadece 1 galibiyet alabildi. Teknik direktör Hakan Keleş yönetimindeki Sivasspor ise 34 puan ve averajla 7. sırada bulunuyor. Ülker Stadı’nda oynanacak karşılaşma, saat 20.30’da başlayacak, beIN SPORTS 1’den canlı yayımlanacak. Sarı-Lacivertlilerde sarı kart cezalısı Serdar Aziz ile sakatlığı bulunan Valbuena, forma giyemeyecek. Dirar’ın durumu maç saatinde belli olacak. Maçın hakemi ise Bülent Yıldırım (Yıldırım, 1 yıldır Kadıköy’de maç yönetmiyordu).


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler