Comolli depremi

Fenerbahçe’de büyük umutlarla sportif direktörlük koltuğuna oturtulan Damien Comolli “transfer sihirbazı” olarak lanse edilmişti. Fransız futbol adamı bir sezon önce tam 11 ismi takıma dahil etmiş, ekonomik krizde olan kulüp yıllık 200 milyon Lira yükün altına girmiş, futbolcuların her birinde hayal kırıklığı yaşanmıştı.

Yayınlanma: 17.01.2020 - 02:00
Comolli depremi
Abone Ol google-news

Son olarak Adil Rami ve Simon Falette de Comolli’nin eseridir. Özellikle Fransız savunmacının gelişi, taraftarlar tarafından yoğun eleştirilere maruz kalmış, sosyal medyada Sportif Direktör Comolli’ye yüklenilmişti. Bu esnada Comolli, twitter hesabından Falette transferine ilişkin açıklama yapmış Sarı-Lacivertli camiada adeta infiale yol açmıştı. Başkan Ali Koç, Comolli ile dün kulüp binasında toplantı gerçekleştirdi. Toplatı 40 dakika kadar sürdü ve akabinde Fransız sportif direktörle yolların ayrıldığı açıklaması yapıldı. Fransız futbol adamı, 1.5 yıldır Fenerbahçe’de görevdeydi. Yakın zamanda Comolli’nin yardımcısı Selinay Gürgenç’in işine son verilmişti. Fenerbahçe’den yapılan duyuruda “12 Haziran 2018 tarihinde kulübümüzde Sportif Direktör olarak göreve başlayan Sayın Damien Comolli bugün itibariyle görevinden istifa etmiştir. Görev aldığı dönem boyunca özverili çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, gelecek kariyerinde başarılar diliyoruz” denildi.

KOÇ’U HEDEF ALMIŞTI!

Simon Falette transferinin ardından bazı medya kuruluşlarınca Comolli’nin Rogon Menajerlik Şirketi’yle ticari ilişkileri olduğu ima edilmiş, Fransız isim bu haberleri yalanlayıp suç duyurusunda bulunacağını söylemişti. Başkan Ali Koç ise Comolli’nin yaptığı açıklamayı yanlış bulduğunu ancak kendisiyle devam edeceklerini ifade etmişti. Comolli’nin son konuşması şöyleydi: “Öncelikle, Falette’i kiralık olarak almaya başkanımız karar verdi çünkü oyuncunun takıma katkıda bulunabileceğine inanıyor. Başkanımızın kulübe yaptığı katkılar ele alındığında bu kararına saygı duyulmalı. Ayrıca taraftarımız da Simon’u iyi karşılamalı. İkinci olarak ise, basında yer alan haberlerin aksine Rogon ajansıyla hiçbir ilişkim yok. Rogon’la oyuncunun transferi konusunda hiçbir görüşmem olmadı. Kendisiyle sadece Tolga ve Luiz Gustavo’nun transferlerinde görüştüm. Son olarak, apaçık yalan bir şekilde benimle Rogon ajansı arasında bir ticari ilişkinin bulunduğuna yönelik basındaki ve sosyal medyadaki haksız yorumlar ışığında bu saçma iddiaları ortaya atan kişiler hakkında yasal süreç başlatacağımı belirtmek isterim."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler