Çorapçı Mert: Erdoğan israf ediyor

Çorapçı Mert, “Vergi veriyoruz saray yapıyorlar. Erdoğan’ı bazen seviyorum bazen sevmiyorum. Sevmiyorum çünkü parayı elde tutmuyor, israf ediyor. ‘O sarayın kullandığı doğalgaz ile Bayburt ısıtılırdı’ diyorlar” diye konuşuyor.

Yayınlanma: 25.02.2015 - 23:24
Abone Ol google-news

Eskişehir'de okul harçlığını çıkarmak için ve ailesinin geçimine katkıda bulunmak için çorap satışı yapan 12-13 yaşlarındaki Mert adındaki çocuğun videosu sosyal medyada günün konusu oldu. Bir müşteri tarafından çekilen videoda satış teknikleri ile usta pazarlamacılara taş çıkaran Mert’in siyaset ve gündemle ilgili yorumları binlerce kişi tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Üvey babasının uzun süredir işsiz olduğunu, Bolu’da çay ocağında iş bulduğunu, annesi ve 5 kardeşine bakmak için çalıştığını anlatan Mert, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yaptırılan ve yüksek maliyetiyle uzun süre tartışılan Ak- Saray’ı eleştiriyor.

Sarayın halkın vergileriyle yapıldığını vurgulayan Mert, “Vergi veriyoruz saray yapıyorlar. Erdoğan’ı bazen seviyorum bazen sevmiyorum. Sevmiyorum çünkü parayı elde tutmuyor, israf ediyor. ‘O sarayın kullandığı doğalgaz ile Bayburt ısıtılırdı’ diyorlar” diye konuşuyor.

Müşterinin “Bütün bunları nerden biliyorsun” sorusu üzerine Mert, “Haberleri seyrediyorum” yanıtını veriyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler