Cortana tam bir Tarayıcı Düşmanı!

Microsoft’un Sesli Asistanı Cortana, İnternet Tarayıcılarını öldürecek. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 18.11.2015 - 20:28
Abone Ol google-news

Microsoft CEO’su Satya Nadella, Sesli Asistanları Cortana için açıklamalarda bulundu. Nadella: “Kişisel Sesli Asistanımız Cortana, tam bir Arama Motoru görevi görecek.
Cortana vereceğiniz Sesli Komutlara doğru ve hatasız bir şekilde yanıt verecek şekilde tasarlandı. Cortana’nın gelişmiş özelliklerinden yararlanmanız için Windows Phone kullanmak durumundasınız.


Diğer platformlardaki Cortana, Windows Phone’daki Cortana gibi güçlü bir şekilde şimdilik çalışamayacak; çünkü Windows Phone’da kullandığımız Yazılım, diğer platformlara oranla çok farklı.
Ayrıca Cortana, Canlı bir İnsan gibi zaman içinde gelişerek büyüyecek. Biz ve Rakiplerimizin sürekli Sesli Asistan konusunda çalışmalar yaptığını görüyorsunuzdur.
Bu çalışmalar aslında Geleneksel Arama Motorlarının, yerini; Modern Arama Motorlarına bırakması anlamına geliyor. Cortana; çapraz platformlarla uyumlu bir Sesli Asistan.
İlerleyen zamanlarda kendisi geniş bir Dil Desteğine sahip olacak” dedi. Bakalım, Cortana ne kadar başarılı olabilecek? Bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Windows 10 Threshold 2 can sıkıyor!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler