Cumhuriyet onurumuzdur

Cumhuriyet, vatandaşlık temelinde milletimizi bütünleştiren, Türkiye’ye muasır medeniyet çizgisine ulaşma ve aşma irade ve vizyonunu koyan büyük bir siyasi ve sosyal devrimdir.

Yayınlanma: 29.10.2014 - 11:57
Abone Ol google-news

Bu büyük değişim ve dönüşümün mimarı Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları, Türkiye’yi yeni çağlara hazırlarken temel ilkeleri de hızla yaşama geçirmişlerdir. Bunların başında bireyin değeri, tüm inançlara saygılı laiklik, ülkenin bağımsızlığına ve milletin egemenliğine inanç gelmektedir. Cumhuriyet hiçbir zaman dar kalıpların esiri olmamış, çağın sosyal, ekonomik ve siyasal şartlarına uyum göstererek kendisini sürekli olarak yenilemiştir. Çok partili siyasi hayata geçişten başlayarak demokrasinin tüm kurumları ve kuralları ile geliştirilmesi cumhuriyetimizin temel hedefleri arasındadır.

Anadolu insanının yoksulluktan kurtarılması için büyük projelere imza atan cumhuriyetimiz, bugün Türkiye’nin hızla gelişen ve demokrasisi güçlenen bir ülke olmasının temellerini atmıştır. Bu çerçeve geleceğimizin de teminatıdır. Cumhuriyetimizle övünmek her vatandaşımızın hakkıdır.

Doğan Holding Onursal Başkanı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler