Daniel Craig Samsung’u reddetti!

James Bond Samsung’a karşı çıktı. Peki, neden mi karşı çıktı? Hepsi ve daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 04.11.2015 - 10:47
Abone Ol google-news

James Bond rolünü oynayan İngiliz Aktör Daniel Craig Samsung’u reddetti. Yeni James Bond filminde yine Daniel Craig Sony Xperia model cep telefonu kullanacak.
Daniel Craig’in hangi model Sony Xperia’yı kullanacağı da artık belli oldu. Craig; Dünyanın ilk 4K çözünürlüklü: “3840×2160” telefonu olan Sony Xperia Z5’i yeni filminde kullanacak.
Samsung ve Sony, Daniel Craig’e; telefonlarını kullanmaları için 5 Milyar Dolar para teklifinde bulundu. İşin komik tarafı ise şu: Craig direkt olarak Sony’i seçerek firmaya rahat bir nefes aldırdı.


Sony, filmi yapan Ekibe sadece 1 Milyar Dolarlık bir ödeme yapacak. Hem Sony’nin hem de Samsung’un aynı fiyatı önermesi ya da Samsung’un; Sony’den daha fazla bir para teklifinde bulunması bile Craig’i bu kararından vazgeçiremeyecekti; çünkü Ünlü Aktör tam bir Sony hayranı.
Konuyla ilgili bilgileri Business Insider sitesinden aldık. Site; 2 firmanın gizli e-posta adreslerini ele geçirdiklerini söylüyor.
Belki de ilerleyen zamanlarda Trilyoner Bruce Wayne ve Lucius Fox arasındaki irtibatı Samsung Galaxy Note Edge, Edge ya da Note serisinden bir model sağlayacak. Bunu bizlere zaman gösterecek.

Huawei Mate 8 Çıkış Tarihi Netleşti


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler