Dikkat! Öldüren battaniye

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yalnız yaşayan bir kişi, elektrikli battaniyede meydana gelen kaçak nedeniyle akıma kapılarak hayatını kaybetti. Ordu'da da önceki gün kısa devre yapan bir elektrikli battaniye yangın çıkarmış 9 kişi ölümden dönmüştü

Yayınlanma: 29.12.2015 - 12:20
Abone Ol google-news

Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Hatipler mahallesi Merkez Mevkii adresinde bulunan 3 katlı evin zemin katında tek başına yaşayan 60 yaşındaki Ali Ümüksüz’den 2 gün boyunca haber alamayan kızları jandarmaya başvurdu.

Kızlarının başvurusu üzerine Ali Ümüksüz’ün Hatipler mahallesinde yaşadığı eve gelen jandarma ekipleri kapıyı açtıklarında Ali Ümüksüz’ün cesedi ile karşılaştı.

Ümüksüz’ün üzerinde yattığı elektrikli battaniyenin kaçak yapması sonucu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği belirlendi.

KISA DEVRE YANGIN ÇIKARDI!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde de önceki akşam Suriyeliler’in kaldığı bir evde elektrikli battaniyenin kısa devre yapması sonucu yangın çıkmıştı.

İtfaiyenin güçlükle söndürdüğü yangında şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken evde yaşayan 9 kişi dumandan etkilenmişti


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler