'Dişlerini fırçala' lafına çok bozulmuştu... a Haber'de ortaya çıktı

24 Haziran seçimleri sokak röportajında AKP ve Erdoğan propagandası yaparken, kadın bir yurttaşın "dişlerini fırçala" sözlerine çok kızıp, vatan haini diye karakola ihbar edeceğini söyleyen yaşlı adam bu sefer de a Haber'de ortaya çıktı: Tayyip geldi her şey düzeldi olum!

Yayınlanma: 13.05.2018 - 10:16
Abone Ol google-news

<video:974122>

 

Gazete 365’in, İstanbul Üsküdar'da yaptığı 24 Haziran ile ilgili röportajda AKP ve Erdoğan propagandası yapan yaşlı bir yurttaş, yaptığı hareketlerle birlikte, "Yok laiklik elden gidiyor" sözüyle sosyal medyada viral olmuştu. Oradan geçen bir kadının ' sen git dişlerini fırçala' sözleriyle çılgına dönen yaşlı AKP'li bu sefer de a Haber'de ortaya çıktı.

 AKP'ye yakın a Haber'de "Vatandaşlar 24 Haziran seçimleri için ne dedi" diye soru sorulup, vatandaşların görüşleri alınırken, aynı yaşlı adamın objektiflere yansıdığı görüldü.

 Yaşlı adam, "Esas laikliği uygulayan bu iktidar" derken, o anlarda söze başka vatandaşlar da karışırken, tartışmanın çıktığı görüldü AKP'li yaşlı adam'ın "Tayyip geldi, her şey düzeldi olum" sözleri dikkat çekti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler