Diyarbakır Lice'de çatışma: 2 şehit

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’ye yönelik operasyonda dün bir grup teröristle sıcak temas yaşandı. Çatışmada ağır yaralanan Yüzbaşı Fuat Oğuzcan ile Uzman Çavuş Zinnur Ezim kaldırıldıkları hastanede şehit oldu. Çatışmada 6 PKK’li öldürüldü.

Yayınlanma: 19.03.2017 - 18:36
Abone Ol google-news

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’ye yönelik düzenlenen operasyonda 2 asker şehit oldu. Kulp, Lice ve Hani ilçelerinin kuzeyi ile Bingöl il sınırı arasındaki dağlık alanda PKK’ye yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), emniyet unsurları ve güvenlik korucularının katılımıyla 5 Mart’ta başlatılan “Bayrak-41 Şehit Jandarma Tolga Topçuoğlu Müşterek Operasyonu” sürüyor.

Dün bir grup PKK’linin Yücetepe mevkiinde bulunduğu bilgisi üzerine, bölgeye yaklaşık 4 tabur güvenlik görevlisi sevk edildi. Teröristler, güvenlik güçlerinin “Teslim ol” çağrılarına ateş açarak karşılık verdi. Teröristlerin açtığı ilk ateşte yaralanan Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan ile Jandarma Uzman Çavuş Zinnur Ezim kaldırıldığı Diyarbakır’daki Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’nde kurtarılamayarak, şehit oldu. Çatışmada 6 PKK’linin öldürüldüğü bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler