Dizdar'dan Aziz Yıldırım'a sert eleştiriler: 'Gücü yetiyorsa çıksın'

Fanatik Gazetesi Yazarı Cem Dizdar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, önceki gün yaptığı 'havudan çıkarız' açıklamasını yorumladı.

Yayınlanma: 10.01.2015 - 10:25
Abone Ol google-news

İşte Dizdar'ın o sözleri:

Güce tapanlar bayılır böyle şeylere. Gücü yetiyorsa çıksın. Bakalım gösterdiği kadar güçlü mü? Formasına sponsor bulamamış biri, 120 milyon Dolar hayali kuruyor. Güçlü görünmeyi başaranın her şeye hakkı olduğunu düşündüğü günümüze yakışan bir çıkış Aziz Yıldırım’ınki... Güce tapanlar bayılır böyle şeylere! Benim önerim, gücünü sınaması açısından ‘havuzdan çıkması’ yönünde. Bakalım gösterdiği kadar güçlü mü?

"HAYAL KURUYOR"

Bu tehdidini gerçekleştirirse takımı aleyhine verilen 4 faulden biri için de düdük çalınmamasını talep etsin! Güçlüler faul konusunda da avantajlı olmalı, değil mi? Kendi söylüyor, kombine satışları üçte birden fazla, tribüne giden taraftarı yarıya düşmüş. Formasına sponsor bulamamış biri, “Maç yayınını 125-150 milyon Dolar arası satarım” türü hayaller kuruyor! Diyelim ki onu da gerçekleştirdi... Şampiyonlar Ligi’ndeki ‘daha güçlü’ rakipleri, “Fenerbahçe’yle aynı parayı almayız. Bizi Japonya’dan, Madagaskar’a herkes izliyor. Onları ülkelerinde bile izlemiyorlar” derlerse, Aziz Yıldırım bu durumu nasıl karşılar?

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ

Yıldırım, önceki gün Kapalıçarşı’da yaptığı açıklamada, “Ben en az 120 milyon Dolar’a yayın hakkımızı pazarlarım. Şu anda 35 milyon dolar alıyoruz. Aradaki 85 milyon dolar’ı TFF’nin ya da devletin bize vermesi yazım. Yoksa havuz bozulur” ifadelerini kullanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler