Djokovic finale yürüyor
ABD Açık

Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta tek erkeklerde Novak Djokovic ve Kei Nishikori, tek kadınlarda ise Naomi Osaka ve Madison Keys yarı finale çıktı.
ABD'nin New York kentinde düzenlenen turnuvaya çeyrek final maçlarıyla devam edildi.
Kariyerinde iki ABD Açık şampiyonluğu bulunan Sırp tenisçi Novak Djokovic, dünya klasmanında 55. sırada yer alan Avustralyalı John Millman ile karşılaştı.
Toplam 2 saat 48 dakika süren maçta rakibini 6-3, 6-4 ve 6-4'lük setlerle 3-0 yenen 31 yaşındaki Djokovic, turnuvada üst üste 11. kez yarı finale çıkma başarısını gösterdi.
Tek erkeklerdeki diğer çeyrek final mücadelesinde ise Japon Kei Nishikori, 7 numaralı seribaşı Hırvat Marin Cilic'i 2-6, 6-4, 7-6, 4-6 ve 6-4'lük setlerle 3-2 yenerek son 4 tenisçi arasına kaldı.
Nishikori, yarı finalde Djokovic ile eşleşti.
- Osaka ilk kez yarı finalde
ABD Açık'ta geçen yıl final oynayan 23 yaşındaki Madison Keys, İspanyol Carla Suarez Navarro'yu 6-4 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenerek adını yarı finale yazdırdı.
Diğer çeyrek final mücadelesinde ise Ukraynalı Lesia Tsurenko'yu 6-1'lik setlerle 2-0 mağlup eden 20 numaralı seribaşı Japon Naomi Osaka yarı finale çıkarken, kariyerinin en iyi grand slam derecesini elde etti.
Keys'in yarı finaldeki rakibi Osaka oldu.

Spor Haberleri
-
Eintracht Frankfurt, Ajax'a şans tanımadı!
-
Athletic Bilbao güle oynaya çeyrek finalde!
-
İtalyanlara çeyrek final için beraberlik yetti!
-
Fenerbahçe Avrupa'da seriye bağladı!
-
Fenerbahçe'ye kötü haber!
-
Zorlu mücadelede ilk düdük geldi! Haydi Fenerbahçe...
-
Şevval İlayda Tarhan'dan tarihi başarı!
-
Barcelona'da Martinez gelişmesi!
-
Milan'dan Joao Felix kararı!
-
Milli atlet doping testini kaçırdı: 30 ay men!
En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!