Drogba'dan Chelsea yorumu
Drogba, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda Chelsea ile eşleşmesinden memnun olduğunu açıkladı. Fildişi Sahilli futbolcu "Harika bir kura.Şampiyonlar Ligi'nin en şanslı futbolcusu benim.İki maçı da evimde oynayacağım" dedi.
Galatasaray'ın Fildişi Sahilli futbolcusu Didier Drogba, takımının UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda Chelsea ile eşleşmesiyle ilgili yorumda bulundu.
Kişisel Instagram hesabından kurayı değerlendiren Drogba, "Harika bir kura. Şampiyonlar Ligi'nin en şanslı futbolcusu benim. İki maçı da evimde oynayacağım. Birkaç ay içinde görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.
Kariyeri boyunca Fransa'nın Le Mans, Guingamp ve Marsilya takımlarında forma giyen Fildişi Sahilli futbolcu, 2004 yılında Chelsea'ye transfer olmuştu. "Maviler" ile İngiltere Premier Ligi'nde 8 sezon boyunca 226 maçta sahne alan Drogba, 100 gol atma başarısı gösterdi.
Chelsea'den ayrıldıktan sonra Shanghai Shenhua formasıyla kısa bir Çin macerasının ardından Galatasaray'a transfer olan Drogba, geçen sezon 17 maçta 6 gol kaydederek, yaşanan şampiyonlukta önemli rol oynadı. 35 yaşındaki futbolcu, bu sezon 22 resmi maça çıkarken, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 10 kez havalandırdı.
Öte yandan Chelsea Kulübü, resmi twitter hesabından kurayla ilgili olarak takipçileriyle Drogba'nın Chelsea formalı fotoğrafını paylaşarak "Yakında görüşürüz Didier" yorumunda bulundu.
Video Haberler
-
Kayseri'de bir kişi kahvehanede bıçakla öldürüldü
-
Zeytinburnu'nda 'kaçak göçmen' operasyonu
-
Canlı yayındaki çıkışı yorumladı
-
Çok Güzel Hareketler'den 'konut krizine' gönderme
-
HES yapılacaktı: Mahkeme sonuçlanmadan ağaçlar kesildi
-
'Troller' ortaya atmıştı, Bahçeli tekrarladı
-
Dünyaca ünlü Türk doktordan 'Stres' uyarısı
-
Pedlere 'indirim' zam olarak yansıdı
-
Lahmacun Bodrum'da 200, Gaziantep'te 10 TL
-
Tekirdağ merkezli fuhuş operasyonu: 8 şüpheli yakalandı
En Çok Okunan Haberler
-
Saat 22.00'de 'kaçış planı' açıklayacak
-
Koç-ROK tartışmasının sahne arkası
-
'Para gönderttiğin paravanın başında ailenden kim var?'
-
Pakize Suda ile ilgili üzücü haber
-
5 asker şehit
-
Merkez Bankası hakkında kritik iddia
-
AKP'den ilk yanıt geldi
-
AKP'li isimler A Haber'de yanıt verme sırasına girdi
-
'Troller' ortaya atmıştı, Bahçeli tekrarladı
-
Evdeki 3 kişinin ifadeleri ortaya çıktı