Dündar ve Özdil'den çalışanlara jest

Star Ana Haber Grup Başkanı Uğur Dündar ve yardımcısı Yılmaz Özdil, çalışanlarına jest yaptı.

Yayınlanma: 21.01.2011 - 13:15
Abone Ol google-news

Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar ve yardımcısı Yılmaz Özdil, haber merkezinde çalışan 70 kişiyi ilgilendiren bir karara imza attılar.. Star TV anchormen’i Uğur Dündar ve haber müdürü Yılmaz Özdil’in maaşlarına zam yapıldı. Onlar maaşlarına yapılan zamları çalışanları arasında paylaştırma kararı aldılar.

Maaşı dağıttılar

Dündar ve Özdil, Doğan Medya Holding'in kendilerine yapmayı planladığı Ocak 2011 zamlarını almayarak, bu miktarın Star Ana Haber çalışanlarına eşit olarak dağıtılmasını istedi..

Maaşları iyi olmayan muhabirler var

Uğur Dündar şöyle konuştu : "Star Haber Merkezi olarak aile ortamında tam bir uyum içinde çalışıyoruz.. Arkadaşlarımız halkımıza güvenilir haberi vermek için canla başla gece gündüz demeden emek sarfediyor. Kameraman arkadaşlarımız bazen sırtlarında onlarca kilo ağırlığındaki kameralar ile haber çekmeye çalışıyor.. Bizim göreve gelmemizden önce maaş durumları iyi olmayan muhabir arkadaşlarımız var. Grubumuzun durumu ise ortada..

Yılmaz'la ortak kararımız

Ben ve arkadaşım Yılmaz Özdil aramızda konuşarak böyle bir karar aldık.. Bize yapılması planlanan zammın 70 arkadaşa eşit olarak dağıtılmasını istedik.. Biz bir ekibiz, ekip olmanın sorumluluğunu da yerine getiriyoruz. Star Haber geçen yılı AB grubunda birinci bitirdi.. Ocak ayi itibarıyle Total'de de zaman zaman birinci oluyoruz.. Amacımız bu yılın sonunda her iki grupta da yılı lider tamamlamak."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler