"Ecevit bugün tekrar öldü"

DSP'li Bural, CHP kurultayına katılan Rahşan Ecevit'i sert bir dille eleştirdi ve "İl ve İlçe başkanlığı yaptığımız dönemlerde bizlere CHP'nin 'C'sinden söz ettirmeyen Rahşan Hanım ne olmuştur da CHP'yi destekleme karar almış ve kurultaya gitmiştir? Herhalde yanındakileri bir daha milletvekili seçtirmek için tekrar harekete geçmişlerdir" dedi.

Yayınlanma: 22.05.2010 - 10:33
Abone Ol google-news

DSP Genel Başkan Yardımcısı Tufan Bural, yaptığı yazılı açıklamada, Rahşan Ecevit'i sert bir dille eleştirdi ve "İl ve İlçe başkanlığı yaptığımız dönemlerde bizlere CHP'nin 'C'sinden söz ettirmeyen Rahşan Hanım ne olmuştur da CHP'yi destekleme karar almış ve kurultaya gitmiştir? Herhalde yanındakileri bir daha milletvekili seçtirmek için tekrar harekete geçmişlerdir" dedi.

Bural, Rahşan Ecevit'in probleminin, yanındakilerin etkisinden kurtulamayıp ve onların baskılarına dayanamayıp kurucusu olduğu DSP ile hesaplaşmak olduğunu söyledi.
Rahşan Ecevit'in CHP kurultayına katılıp destek vermesinin inanılmaz bir hırsın göstergesi olduğunu ileri süren Bural, "Dilerdim ki, kurucusu olduğu DSP'nin kurultayına katılsın, köşelerde değil, başköşede otursun, Yanındaki işbirlikçiler değil, gerçekten halkın arasından, örgütten gelenler olsun" dedi.

Bural, Rahşan Ecevit'in CHP ile ilgili söylediklerinin kendilerini şaşırttığını, güldürdüğünü ve hayal kırıklığına uğrattığını ifade etti ve "Biz sana mecburuz Demokratik Sol diyerek DSP'yi bize emanet eden rahmetli Onursal Genel Başkanımız Bülent Ecevit, iyi ki bugünkü tabloyu görmemiştir. Rahmetli Bülent Ecevit, bugün tekrar ölmüştür" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler