Ehliyet Sınavı sonuçları MEB sitesini çökertti

Sürücü adayları Ehliyet Sınav sonuçları için yüklenince meb.gov.tr sitesi çöktü. 10 Ocak 2015 tarihli ehliyet sınav sonuçları saat 18.00'a kadar ilan edilecek.

Yayınlanma: 20.01.2015 - 12:04
Abone Ol google-news

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 10 Ocak 2015 tarihli Ehliyet Sınav sonuçlarını açıklayacağı sayfası çöktü. Ehliyet sınav sonuçlarına ulaşmak için adaylar yoğun giriş yaptığı için sistem zaman zaman yanıt vermiyor. Kısa süreli olarak düzelen sistem girişler yoğunlaştığı anda yeniden çöküntü yaşıyor.

Sürücü adaylarının merakla beklediği ehliyet sonuçları ise henüz açıklanmış değil.


SONUÇLAR KAÇTA AÇIKLANACAK?

MEB 10 Ocak ehliyet sınavı sorularını ve cevaplarını saat 15.00'dan sonra açıklamıştı. Daha önceki ehliyet sınavının sonuçlarını ise saat 11.30'da duyurmuştu.

Sınav sorularının açıklandığı saat dikkate alınırsa ehliyet sınav sonuçlarının saat 15.00 gibi ilan edilmesi ihtimal dahilinde.

TC NUMARASI İLE SORGULAMA

Sonuçlar açıklandıktan sonra adaylar aşağıda görülen alanda TC numarasını yazarak sorgulama yapabilecekler.

YENİ EHLİYET SINAVI NE ZAMAN?

2015 yılındaki ilk ehliyet sınavı 10 Ocak 2015 tarihinde yapıldı. Bundan sonraki ehliyet sınavı ise Mart ayında yapılacak. 21 Mart'ta gerçekleşecek Ehliyet Sınavının başvuruları ise bu çarşamba günü yanı 14 Ocak tarihi itibariyle başlayacak. Başvurular 8 Şubat tarihine kadar sürecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler