Emekli imama cinsel hap baskını

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, emekli imam 58 yaşındaki Hüseyin D.'nin ev ve işyerine yapılan baskında 5 bin paket kaçak sigara ile 250 cinsel gücü artırıcı hap ele geçirildi.

Yayınlanma: 11.01.2015 - 16:40
Abone Ol google-news



İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri dün saat 02.00 sıralarında bir ihbar üzerine Orhaniye Mahallesi Cevher Sokak ve Yenişehir Caddesi'ndeki bir işyerine baskın düzenledi. Ev ve işyerinde yapılan aramada 5 bin paket kaçak sigara ile 250 adet cinsel gücü arttırıcı olduğu bildirilen hap ele geçirildi. Sigara ve haplarla ilgili gözaltına alınan Hüseyin D.'nin emniyet müdürlüğünde yapılan sorgulaması sonucu Ankara'nın Dikmen İlçesi'nde imam olarak görev yaptıktan sonra emekli olduğu ortaya çıktı.

Polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Hüseyin D. gazetecilerin "Hocam neden gözaltına alındınız? Sorusuna "Geziyoruz, geziyoruz. Adam öldürmedik ki" yanıtını verdi.

KUTUNUN ÜZERİNDEKİ ANLAMLI YAZI

Bu arada, yapılan baskında ele geçirilen kaçak sigaraların bulunduğu kutunun üzerindeki "Oku, akıllı insan idare eder, cahil insan kavga eder, adi insan şikayet eder, basit insan iftira eder" yazısının yer alması dikkat çekti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler