Engin Alan evine gitti

Balyoz Planı davasında 18 yıl hapis cezası onanan emekli Korgeneral MHP Milletvekili Engin Alan’ın, vefat eden annesi Ayşe Alan’ın cenaze için İstanbul’daki evine gitti. Kızı Tulin Alan Twitter hesabından aile fotoğrafını paylaştı.

Yayınlanma: 20.12.2013 - 21:59
Abone Ol google-news

Balyoz Planı davasında 18 yıl hapis cezası onanan emekli Korgeneral MHP Milletvekili Engin Alan, vefat eden annesi Ayşe Alan’ın cenaze için İstanbul’daki evine gitti. Kızı Tulin Alan Twitter hesabından aile fotoğrafını paylaştı.

Mazeret izniyle annesini İstanbul GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Yoğun Bakımında son kez ziyaret eden Alan’a annesinin ölümü haber cezaevinde verilmişti. Alan’ın avukatı Ayhan Nacak, “Ayşe Alan benim de kayınvalidem. Aile olarak çok üzgünüz. Engin Alan’a da haberi verdik. Acımız sonsuz. Raporları aldık, yarın sabah İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi’ne cenaze izni verilmesi için başvuracağız. Sayın Alan’ın Ankara’dan gelişine göre cenazeyi kaldıracağız” demişti. O izin bakanlıktan çıktı ve Engin Alan bugünkü cenazeye katılmak üzere Sincan Cezaevi’nden çıkarak evine gitti. Alan evinde taziyeleri de kabul etti. Alan’ın kızı Tulin Alan ise Twitter hesabından babasıyla çektirdiği fotoğrafları paylaştı. Ayrıca tüm aileyle çekilmiş bir fotoğraf daha paylaşıldı.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler