Erdoğan hayranı 'tarafsız kayyumlar'

Zaman Gazetesi'ne gazeteci Sezai Şengönül, Av. Tahsin Kaplan ve Av. Metin İlhan’ı kayyum olarak atadı. Kayyumlardan avukat Metin İlhan’ın sosyal medyada Erdoğan ile Davutoğlu hayranı olduğu ortaya çıkarken, gazeteci Şengönül’ün Avni Özgürel’in sahibi olduğu Birleşik Basın internet sitesinin şef editörü olduğu ve amatör şiirler yazdığı ortaya çıktı.

Yayınlanma: 06.03.2016 - 09:25
Abone Ol google-news

Zaman’a atanan ve tarafsız olması gereken kayyumlardan Avukat Metin İlhan’ın sosyal medya  paylaşımları incelendiğinde AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan hayranlığını gizlemediği açıkça  görülüyor. İlhan’ın Twitter sayfasındaki kapak fotoğrafında Başbakan Davutoğlu ve Erdoğan’ın yanyana çekilmiş bir karesi dikkat çekiyor.



Kayyum’un AKP ve Erdoğan hayranlığı bununla da kalmıyor. İlhan’ın paylaşımlarında CHP Genel  Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da aşağılayan görüntülere yer verildi.

Bir sitenin şef editörü

Kayyum heyeti arasında yer alan isimlerden Gazeteci Sezai Şengüler halen Avni Özgürel’in sahibi  olduğu Birleşik Basın internet sitesinin şef editörü olarak görev yapıyor. Şengüler gazeteciliğin yanı  sıra şiir ile de ilgili bir isim. Kaleme aldığı çok sayıda şiiri bulunan Şengüler’in şiirlerinden birinin başlığı “Zaman ve Başağrısı.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler