Erdoğan'dan Diyarbakırspor çıkışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakırspor'un "bölgesel lig kuralım" çağrısına tepki gösterdi.

Yayınlanma: 20.05.2015 - 15:21
Abone Ol google-news

<video:280722>

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkent Saraybosna'da, Cumhurbaşkanlığı Konseyi üyeleriyle gerçekleştireceği baş başa ve heyetler arası toplantının ardından ortak basın toplantısında konuştu.

Erdoğan, HDP'ye düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin ilk kez konuştu

MURSİ'YE İDAM KARARI

"Benim için Mısır Cumhurbaşkanı Sisi değildir. Halen Mursi'dir." diyen Erdoğan, AB'yi eleştirerek "Avrupa Birliğinde idam yasak. Avrupa Birliğinde idam yasaksa ey Avrupa Birliği üyesi ülkeler, niçin sesinizi çıkartmıyorsunuz, niçin konuşmuyorsunuz? Öznesi olmayan açıklamalar yapılıyor, çok anlamlı." dedi.

Erdoğan'ı kızdıran soru: Sırbistan'a yatırım var Bosna'ya neden yok - VİDEO


HDP bürolarına bombalı saldırılarla ilgili konuşan Erdoğan, İçişleri Bakanlığı'nın bir kişiyi zanlı olarak tespit ettiğini söyledi. Seçim kampanyasının sükunet içerisinde yürütülmesi çağrısı yaptıklarını belirten Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

BU MUDUR DEMOKRASİ BARIŞ

"Seçim öncesi Güneydoğuda tepkiler devam ediyor. Diyarbakır’da bir Diyarbakırspor Denizlispor maçı oynanıyor. Denizli penaltı kazanıp gol atıyor. Bundan sonra bütün tribünler sahaya saldırıyor ve Denizli ile hakemler son anda kurtuluyor. Diyarbakırspor ligden çekildiğini açıklıyor ve bölgesel lig kuralım çağrısı yapılıyor.

Bu mudur demokrasi barış. Futbola bu iş karıştığı zaman buradan zor çıkılır diye düşünüyorum. Biz suhulet içinde bu seçim kampanyasının sürmesi için çalışacağız.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler