Erdoğan'dan Meltem Cumbul'a: Nezaket fukarası

Oyuncu Meltem Cumbul'un, Uluslararası Adana Film Festivali'nin ödül töreninde elini sıkmadığı yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun yeni filmi 'Buğday'ın galası dün Beştepe'de yapıldı. Erdoğan, galada Kaplanoğlu'nun annesinin elini öptü, isim vermeden Meltem Cumbul'a yüklendi.

Yayınlanma: 24.11.2017 - 15:03
Abone Ol google-news
<video:872940>

 

Erdoğan, galada Kaplanoğlu'nun annesinin elini öptü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen “Buğday” filminin galasına katıldı. " Filmi izledikten sonra bir konuşma yapan Erdoğan isim vermedi ama sözleriyle Meltem Cumbul'u hedef aldı. 

"Ehli hünerin kadrini bilmekte büyük bir hünerdir. 'Buğday' filminin de Sayın Kaplanoğlu'nun 'Bal' filminde olduğu gibi yurt içinde ve yurt dışında hak ettiği ilgiyi göreceğine inanıyorum. Elbette zaman zaman haddini bilmeyen, kaliteyi hazmedemeyen, nezaket fukarası şahıslar da çıkabiliyor. Bunlara verilecek en güzel cevap sevgiyi korumak, işini en güzel, en kaliteli şekilde yapmaya devam etmektir." 

Galaya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım da katıldı. Erdoğan'ın konuşmasının ardından, Semih Kaplanoğlu ve eşi sahneye davet edilerek hediye takdim edildi.

 

<video:836442>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler