"Erdoğan'ın dini, Bahçeli'nin milliyeti sorgulanmalı"

MHP Genel Başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz, "Erdoğan'ın Dini Bahçelinin Milliyeti sorgulanmadan bu sıkıntılar düzelmez" dedi.

Yayınlanma: 21.08.2009 - 11:06
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz, yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dini, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de milliyeti sorgulanmadan sıkıntıların çözülmeyeceğini söyledi.

"Allahın kavmi olan Müslüman Türk milletinin başına daha çok fena işler gelir. Şöyle bir doğrulun ve olanlara bir bakın. Vakit hesap ve sorgulama vaktidir." diyerek şöyle devam etti:
"Büyük ve Aziz bir milleti Yalan ve Aldatmalarınız içine gark ettiğiniz bu bedbaht durum Arşta olana ulaşmıştır. Gelinen süreçte ne DTP suçludur nede Öcalan onlar işlerini yapıyorlar. Tek suçlu Türkü aldatan Bahçeli ile Müslüman'ı yanıltan Erdoğan'dır. Eğer bu ikisi de üzerlerine yükleneni yapıyorlarsa vay haline bu milletin. Bu tablonun sorumlusu Müslüman Türk milletinin idaresinin emanet edildiği siyasi liderlerdir."


"Bahçeli kongre sürecinde olmasaydı"

"Bahçeli Kongre sürecinde olmasaydı konuşacak mıydı? Bu aldatmaya yönelik sert tutumuna devam eder miydi?" diye soran Yılmaz, daha sonra şunları kaydetti:
"Asla etmeyecekti. 3 Hilal çatısı altında başlayan değişim hareketi Müslüman Türk Milliyetçilerinin 3 Hilal altındaki hileleri, desise ve işgali sorgulama süreci olacaktır. Daha düne kadar göbek atmayı masumlaştıran Bahçeli'nin hesapları alt üst olmuştur. Bağırma ve tepki kalpten değil hileden geliyor.

Neden hem Hükümet hem DTP ısrarla Bahçelinin tutumunun değişeceğini sürece dâhil olacağını vurguluyorlar?"


Bahçeli hakkında öne sürülen varsayım

MHP Genel Başkan adayı Yılmaz, "Türk Milliyetçilerinden gizlenen AKP-DTP kanadının Bahçeli hakkında öne sürdüğü bu varsayımın kaynağı nedir?" diye bir soru da yönelterek, şu değerlendirmede bulundu:
"Kongre sürecinden aldatma ve hile ile galip çıkmanın hesabı yapılıp sonrasında sürece katkı verileceği imasına Bahçeli cevap vermek zorundadır.

Sn Bahçeli, Öcalan sürece dahil edildi eşletiriniz dilde yalan kalbinizde ise asıl temenninizdir.

Hakkınız da derin ve endişe verici şüpheler vardır. Cevap vermeniz gereken sorulardan kaçmanızın gerekçesi yalnızca suçluluğunuzdur. 12 yıllık icraatınızın her sonucu Öcalan ve DTP ile AKP'ye yaramıştır. Bu tesadüfler dizisi olamaz. Ancak planlı bir politikanın parçası olabilir.

Bu kez 12 yıldır yaptığınız gibi Müslüman Türk milliyetçilerini kovup, kaçırtıp kalanları da sindiremeyeceksiniz. Allahın izni ile kovulanda, kaçıp küsende tarafınızdan sindirilende bir araya gelip 12 yılın hesabını acımasızca sorgulayacaktır.

Türk Milliyetçileri sorgulayacak ve üzerinde oynanan hileleri bertaraf edecek. 3 Hilalinin üzerinde var olan bu işgali kırmak için gereken ne ise onu yapacak. Değişim bunun için başlamıştır. İçimizdeki üzerinde sahte Türk ve Müslüman elbisesi giyenleri soyup ihanet ehli bedenlerini millete teşhir etmek her Müslüman milliyetçinin Yaradan Rablerine karşı iman borcudur. Gün aldatanları, kandıranları ve sinsi hesaplarla bastıranları ortaya çıkartıp hilale hançer saplayanları söküp atma günüdür."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler