Eren hakeme isyan etti

Kasımpaşa'nın golcüsü Eren Derdiyok, "Trabzonspor karşısında galip gelen taraf biz olmalıydık. Hakem bizi engelledi. Hocamızın da dediği gibi eğer bu kadar hakem hatalarına maruz kalmasaydık şu an çok farklı yerlerdeydik." dedi

Yayınlanma: 28.12.2015 - 10:44
Abone Ol google-news

Bu sezon sık sık yapılan hakem hatalarıyla büyük sıkıntılar yaşayan Kasımpaşa’da isyan var... Lacivert-Beyazlılar’ın teknik heyeti ve futbolcularının yanı sıra kamuouyu da hakem hatalarının Kasımpaşa’nın önünü kestiği fikrinde birleşiyor. Takımın yıldızı Eren Derdiyok da hakemler yüzünden daha üst sıralarda olamadıklarını söyledi.

Yıldız oyuncu, son olarak Trabzonspor maçında yapılan hakem hatalarına vurgu yaptı ve “Trabzon karşısında galip gelen taraf biz olmalıydık. Hakem bizi engelledi, tabii bunun yanında şanssızlıklar da yaşadık ancak en büyük etken hakem oldu. Hocamızın da dediği gibi eğer bu kadar hakem hatalarına maruz kalmasaydık şu an çok farklı yerlerdeydik. Kısacası hakemleri geçemiyoruz” dedi.

3 OCAK’A KADAR İZİN
Öte yandan ligin ilk yarısını 1-1’lik Trabzonspor beraberliği ile tamamlayan Lacivert-Beyazlılar’da futbolculara 3 Ocak’a kadar izin verildi. Yerli oyuncular 3 Ocak’ta, yabancı oyuncular ise 4 Ocak’ta Antalya kampına katılacaklar. Kasımpaşa 10 Ocak’ta ise İstanbul’a dönecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler