Erol Olçok'un annesi Asiye Olçok son yolculuğuna uğurlandı
15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaşamını yitiren Erol Olçok'un annesi Asiye Olçok son yolculuğuna uğurlandı.

15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaşamını yitiren Erol Olçok'un annesi Asiye Olçok 90 yaşında çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. Asiye Olçok için Marmara Üniversitesi İlahiyat Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
Cenazeye 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AKP İzmir milletvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve eşi Selçuk Bayraktar, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Cumhurbaşkanın kardeşi Mustafa Erdoğan, ailesi ve yakınları katıldı.
Taner Yıldız, "Rahmetli Erol Olçok kardeşimizin annesi vefat etti. Bu vesile ile unutamadığımız Erol abimizi bir kez daha rahmetle minnetle anıyoruz. Sanki burada kendisi varmış gibi hissettim." diye konuştu. Dua ve helallik alındıktan sonra öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Karacaahmet Mezarlığında toprağa verildi.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'nun diploması iptal edildi!
-
Diploma soruşturmasında flaş gelişme
-
Vali balkona çıktı, CHP'lilere nefret kustu
-
İşte geçiş yapanların tam listesi…
-
Euroleague CEO'su Final Four tahminini açıkladı!
-
Erdoğan'ın elini öpmüştü: O isme kritik görev
-
Özgür Özel'in ilk açıklaması Cumhuriyet'e!
-
Türkiye'deki 'dindarlık algısı' dönüşüyor
-
Bakırhan'dan, Bakan Tunç'a kameralar önünde tepki!
-
İsrail saldırısının ardından ABD'den ilk açıklama