Eski İngiliz çevre bakanının eşi evinde ölü bulundu

İngiltere'de iktidardaki Muhafazakar Parti Milletvekili ve eski Çevre Bakanı Owen Paterson'ın eşi Rose, aile evinde ölü bulundu. Çift geçtiğimiz aylarda korona belirtileri göstermeleri üzerine karantinaya girmişti.

Yayınlanma: 24.06.2020 - 16:20
Eski İngiliz çevre bakanının eşi evinde ölü bulundu
Abone Ol google-news

İngiliz basını, iktidardaki Muhafazakar Parti Milletvekili Owen Paterson'ın, 63 yaşındaki eşi Rose Paterson’ın evinde ölü bulunduğunu duyurdu.

Paterson açıklamasında, “Eşim Rose’un Shropshire’daki aile evimizde ölü bulunduğunu duyurmaktan büyük üzüntü duyuyorum. Rose ve ben 40 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyorduk. O mükemmel bir eş, anne ve büyükanneydi. Ölümü hepimiz için büyük bir şok oldu. Medyadan kendim ve ailem adına bu zor zamanda mahremiyetimize saygı göstermelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.

KARANTİNAYA GİRMİŞLERDİ

Sözcü'nün haberine göre, 1980’de evlenen Owen ve Rose çiftinin üç çocukları bulunuyordu. Paterson çifti, Mart ayının ortasında corona virüsü teşhisi belirtileri göstermelerinin ardından karantinaya girmişti. Rose Paterson’ın ölüm sebebine ilişkin başka bir detay paylaşılmadı.

Owen Paterson, 2012-2014 yılları arasında Çevre Bakanı olarak görev yapmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler