Euroleague’in kralı Anadolu Efes

Zorlu Katalan deplasmanında Barcelo’yı devirdi.

Yayınlanma: 11.01.2020 - 03:25
Euroleague’in kralı Anadolu Efes
Abone Ol google-news

THY EuroLeague 18.hafta maçında Anadolu Efes deplasmanda Barcelona ile karşılaştı. Ve tarihi bir zafere imza attı.
Mücadelenin genelinde skor yakın geçerken temsilcimiz oyunda küçük farklarla üstün kalmayı başaran taraf oldu. Soyunma odasına gidilirken 42-45 Anadolu Efes üstünlüğü bulunuyordu.

Oyundaki görüntü ikinci yarıda da değişmedi. Barcelona hücumda Davies ve Delaney ile etkili olurken, Anadolu Efes'in önde kalmasını sağlayan isim Shane Larkin'di. Final periyotu öncesi Anadolu Efes 58-66 öndeydi.

Son 11-0'lık Barcelona serisi ile başlayınca oyunda uzun süre sonra öne geçtiler; 69-66. 34.dakikada Ergin Ataman bir faul pozisyonu sonrası kasti faul beklentisiyle itirazlarını sürdürdü ve oyundaki ikinci teknik faulünü alarak diskalifiye edildi. Son 1:42'ye 79-79 eşitlikle girildi. Singleton ve Mirotic'in karşılıklı 3 sayılık isabetleri skordaki eşitliği 82-82'ye taşıdı. Bitime 32 saniye kala Larkin faul isabetleri ile Efes yeniden öne geçti; 81-83. Ribas'ın hücumdaki isabetsiz şutunun ardından Larkin'e yapılan faullerde sorun yaşamadık ve zorlu deplasmandan Anadolu Efes galibiyet ile dönmeyi başardı; 82-86.

Bu skorla Anadolu Efes 15.galibiyetini elde ederken Barcelona 13 galibiyette kaldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler