Falcao'da kritik günler

Galatasaray, Kolombiyalı golcünün transferi için kulübü Monaco ile görüşmeye başladı.

Yayınlanma: 24.07.2019 - 04:00
Falcao'da kritik günler
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın transfer hareketliliği sürüyor. Bir yandan forvet hattını güçlendirmek için uğraş veren Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan Diagne’yi elinden çıkarmaya çalışıyor. Galatasaray yönetiminin, Senegalli golcüyü kadrosuna katmak isteyen Suudi Arabistan kulübü Al Nassr temsilcileriyle birkaç gün içinde İstanbul’da görüşmesi bekleniyor. Diagne ile her konuda anlaşan Al Nassr, Galatasaray’a 13 milyon Avro’luk resmi teklif sunmuştu. Sarı-Kırmızılılar, Diagne’yi elden çıkarıp UEFA ile yaptığı Finansal Fair Play anlaşması gereği, kadrosuna katacağı yeni isimlere bütçe yaratacak. Galatasaray, Senegalli futbolcunun satışından sonra forvet ve orta saha transferleri için girişimlerini hızlandıracak.

Luyindama’ya talip

Galatasaraylı Luyindama için İngiltere’den transfer iddiası geldi. İngiliz basını, Aston Villa’nın Demokratik Kongolu futbolcuyu gündemine aldığını yazdı. Teknik direktör Dean Smith'in, Luyindama'yı Afrika Uluslar Kupası'nda izlediği ve olumlu rapor verdiği belirtildi. Birmingham ekibinin, bu transfer için 12 milyon Avro’yu gözden çıkardığı da ifade edildi. Aston Villa’nın resmi teklifte bulunmak için Galatasaray’ın Luyindama’nın bonservisinin Standart Liege’den almasını beklediği haberde yazıldı.

Falcao iddiası

Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Radamel Falcao ile ilgili Portekiz basınında yeni bir iddia yer aldı. DİRECTV Sports’ta yer alan habere göre; 33 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’dan 3 yıllık sözleşme ve yıllık 6 milyon Avro istedi. Kolombiyalı oyuncunun ayrıca imaj hakları ve bir takım bonuslar da talep ettiği belirtildi.

En iyisi Babel

Galatasaray’ın Fulham’dan transfer ettiği Ryan Babel, Avusturya kampında takımın en iyileri arasında yer aldı. Hollandalı futbolcunun dayanıklılık ve güç testlerinde takım arkadaşlarının önünde olduğu öğrenldi. Babel’in Sarı-Kırmızılı teknik heyetten tam puan aldığı kaydedildi. 32 yaşındaki futbolcunun fit ve fiziksel açıdan hazır halde kampa gelmesi ve lider oyuncu rolüne bürünmesi de teknik direktör Fatih Terim ile ekibini sevindirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler