Fareye ateş ederken akrabasını öldüren çiftçi tutuklandı

Elazığ'da tarladaki fareye av tüfeğiyle ateş etmek isterken akrabası 31 yaşındaki Esin Döner'i öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan çiftçi 51 yaşındaki Mustafa Taş, tutuklandı.

Yayınlanma: 18.05.2016 - 13:33
Abone Ol google-news


Elazığ merkeze bağlı Sün köyünde önceki gün, tarlasında çalışırken gördüğü fareye av tüfeğiyle ateş eden 45 yaşındaki Ali Döner, fare yerine yanlışlıkla tarlada çalışan kardeşinin eşi 31 yaşındaki Esin Döner'i vurarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla Jandarma Ekipleri tarafından gözaltına alındı.



Ali Döner'in tüfeğin kendisine ait olduğunu ancak kullanmadığını söylemesi üzerine soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, olay anında tarlada bulunan Mustafa Taş'ı da gözaltına aldı. Esin Döner'in eniştesinin kardeşi olan Mustafa Taş, jandarma ekiplerine verdiği ifadede "Fareyi vurmak için tüfeği Ali Döner'den ödünç aldım, fareyi vurmak için bahçede bekliyordum, tüfeği yere bırakmak istediğim sırada bir anda ateş aldı. Sonra bayılmışım, hiçbir şey hatırlamıyorum. Esin Döner'i vurduğumdan bile haberim yok. Öldüğünü sonradan öğrendim" dediği öğrenildi.

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan Mustafa Taş çıkarıldığı mahkeme tarafından ölüme sebebiyet vermek suçundan tutuklanırken, Ali Döner ise serbest bırakıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon