Fatih Portakal'dan 'Saray'a giden CHP'li' paylaşımı
FOX TV sunucusu Fatih Portakal, Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın “CHP’li bir siyasetçi Erdoğan ile Beştepe'de görüştü” iddiasıyla ilgili Twitter'dan "Şimdi biliyorsa ana muhalefet lideri açıklamalı" çağrısı yaptı.
CHP’li bir siyasetçinin Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddiası siyaset kulislerini karıştırdı. Portakal, "bir komplo mu kurulmak istendi sorusu akla geliyor" diye yazdı.
Tartışma yaratan iddia ile ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayında 'Biliyorum kim olduğunu' derken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, külliyen yalan. Bay Kemal sen genel başkanlığını ortaya koyuyor musun?" diyerek kesin dille yalanladı.
"KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMALI"
Birçok gazeteci konuyu köşesine taşıdı. En dikkat çeken değerlendirme ise FOX TV sunucusu Fatih Portakal'dan geldi. Portakal, Twitter'dan şu ifadeleri kullandı:
Cumhurbaşkanı Erdoğan saraya CHP’li gitti iddiasıyla ilgili, "Yalan, mevkimi ortaya koyuyorum" dedi. Şimdi biliyorsa ana muhalefet lideri açıklamalı eğer açıklamıyorsa Rahmi Turan’ın bu ismi tartışmasız duyurması gerekir. O da yapmaz ise bir komplo mu kurulmak istendi sorusu akla geliyor.
#CBErdoğan saraya CHP’li gitti iddiasiyla ilgili, “yalan, mevkimi ortaya koyuyorum” dedi. Şimdi biliyorsa ana muhalefet lideri açıklamalı eğer açıklamıyorsa #RahmiTuran’in bu ismi tartışmasız duyurması gerekir. O da yapmaz ise bir komplo mu kurulmak istendi sorusu akla geliyor.
— fatih portakal (@fatihportakal) November 22, 2019
Video Haberler
-
Beşiktaş Genel Kurulu'nda kavga çıktı!
-
'Ürün desteğinden memnun değiliz, rakam hiç değişmedi'
-
Bakkaldan hırsızlık görüntüleri kamerada
-
'Gelip görsünler...'
-
Sıcak hava asfaltı eritti
-
Erdoğan Azerbaycan'a gitti
-
Eşi tarafından öldürülen Rojda toprağa verildi
-
'Dünyanın en saçma binası'nın yıkımı sürüyor
-
Yerel hayvan koruma görevlileri yetiştiriliyor
-
Duruşma sonrası silahlı kavgaya 7 tutuklama
En Çok Okunan Haberler
-
AFAD duyurdu: İzmir'de deprem!
-
Alkol ve sigara zammı nasıl yansıyacak?
-
Kuntz'tan flaş itiraf!
-
Beylikdüzü'nde silahlı banka soygunu
-
Kılıçdaroğlu bu sefer isim vererek sordu
-
Galatasaray ayağa kalktı: Katarlılara tepki
-
Üniversite şenliğinde ÖSO standı!
-
'Avustralya, Katar ve Hollanda’dan alım artmış...'
-
Gökçek'e kötü haber
-
Zamlı alkol fiyatları yayımlandı